Manu Guix i més de 800 persones inauguren el 26è Paupaterres a Mas de Colom

El festival continua fins al dissabte 20 de juliol amb Els Amics de les Arts, Figa Flawas i Oques Grasses com a caps de cartell

L’antiga abadia cistercenca, rebatejada com Mas de Colom, ha estat l’escenari bucòlic escollit per donar el tret de sortida al 26è Paupaterres. El concert inaugural, a càrrec del conegut cantant i pianista Manu Guix, ha aplegat més de 800 persones que volien gaudir de l’inici d’una nova edició del Festival d’Estiu de Ponent, que també ha comptat amb la cantautora lleidatana Olga Zoet.

Manu Guix i el seu piano davant un públic que l’esperava amb emoció va brindar un concert màgic i íntim, on l’artista va cedir al públic les regnes del repertori.

Cal de destacar també el servei de foodtrucks per als assistents. Pizzes, creps, pastes i cafès que van complementar la bona acollida dels tasts de vins i olis que formaven part de la programació de la jornada. Una curosa oferta gastronòmica que suma punts al Paupaterres. Un festival que any rere anys s’ha guanyat la confiança cega dels targarins.

I abans d’un cap de setmana al càmping municipal amb presència de noms capdavanters a l’escena com Els Amics de les Arts, Oques Grasses o Figa Flawas la programació segueix aquest dijous amb el ‘Paupaterres al carrer’ i la novetat del ‘Paupajove’, un nou altaveu per a grups de música emergents.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.