L’Associació Alba i Quàlia tornen a realitzar un calendari d’advent solidari

Enguany hi participa l’il·lustrador Valentí Gubianas i els beneficis recaptats es destinen a les activitats de lleure de l’entitat social de Tàrrega

L’Associació Alba de Tàrrega i la cooperativa Quàlia realitzaran per cinquena vegada un calendari d’advent solidari, que enguany comptarà amb la participació de Valentí Gubianas. L’il·lustrador ha visitat el centre aquesta setmana per començar a treballar amb els alumnes de l’entitat, i ha donat unes bases per dibuixar els personatges que representaran el conte del calendari, les guineus i els teixons.

Gubianas reconeix que ha estat una experiència nova i molt enriquidora per barrejar el seu estil amb el dels alumnes participants.

Des de Quàlia han explicat que l’objectiu del taller és promoure la inclusió i la diversitat a través del dibuix, i que els ingressos d’aquest calendari d’advent són clau per a les activitats d’oci d’aquests alumnes.

Pel que fa al calendari, enguany compta amb la col·laboració de l’empresa Torrons Vicens d’Agramunt. Així, a cada casella del calendari s’hi podrà trobar els arrugats, el producte estrella de l’obrador El Rosal de l’Associació Alba, o bombons de la firma d’Agramunt.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Oriol Gordillo Laboreo

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.