L’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega inaugura la 21a edició batent el rècord de participació amb 425 alumnes

Obertura del nou curs al Teatre Ateneu amb una xerrada de Dolors Bramon sobre la història de l’Islam a Catalunya

L’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega ha obert avui dimarts el nou curs 2024–2025. Aquest cicle educatiu de conferències adreçat especialment a la gent gran assoleix la 21a edició batent el seu propi rècord d’inscripcions, amb un total de 425 alumnes (el creixement ha estat continuat durant els últims anys). El Teatre Ateneu acollirà fins al juny una trentena de xerrades de diverses disciplines.

Florentí Sans, nou president de l’Aula d’Extensió Universitària a Tàrrega, ha explicat que l’entitat fa un pas endavant estrenant un sistema de gestió mitjançant targetes personalitzades, les quals donaran accés a totes les activitats. Això, a més, permetrà controlar l’aforament de cada conferència i detectar els temes que generen més interès.

Per la seva part, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha felicitat l’organització per l’èxit de l’Aula, “la qual compta amb un públic fidelitzat que repeteix dimarts rere dimarts i que a la vegada és un esdeveniment de socialització al voltant de l’aprenentatge”.

A l’acte també han assistit Joan Josep Busqueta, vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la UdL, i José Luis Marín, president del Consell Comarcal de l’Urgell. El tret de sortida de les xerrades l’ha impartit avui Dolors Bramon, professora emèrita de la Universitat de Barcelona, la qual ha parlat sobre l’Islam a la història de Catalunya.

Fins al juny, l’alumnat tindrà ocasió d’aprofundir en diferents matèries com humanitats, història, art, música, literatura o qualitat de vida. També s’han programat sis sortides fora de la ciutat, una de les quals a l’estranger. L’acte inaugural d’avui ha coincidit amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans. L’Ajuntament de Tàrrega és una de les institucions col·laboradores en aquesta iniciativa pedagògica de gran acceptació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.