L’acadèmia del Torró i el Concurs de Torró creatiu: novetats a la 35a Fira del Torró d’Agramunt

El certamen, que arriba a la seva 35a edició i projecta la vila a l’aparador gastronòmic nacional, se celebrarà el 12 i el 13 d’octubre

Agramunt ja ho té tot a punt per celebrar la 35a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra el 12 i el 13 d’octubre. Un any més, la fira serà el punt de trobada del món dolç i del producte agroalimentari de qualitat. Comptarà amb un ampli programa d’activitats amb degustacions, tallers i ponències al voltant del torró i la xocolata a la pedra.  La Plaça del Torró d’Agramunt ha estat l’escenari, aquest dimarts al matí, de la roda de premsa de presentació de la fira on s’hi ha revelat les dues novetats més importants.

El Pavelló Firal d’Agramunt serà un cop més un dels grans epicentres de fira durant el cap de setmana. El pavelló dolç serà l’espai dedicat als torronaires amb IGP Torró d’Agramunt, acompanyats d’altres expositors del món del dolç. També comptarà amb un intens programa d’activitats a l’Aula del Gust amb els torronaires i diversos referents de la pastisseria i la cuina dolça.

Els torronaires locals han assistit a l’acte i han parlat de l’evolució dels preus del mercat i algunes de les seves novetats gastronòmiques.

A més, entre el pavelló firal i el nucli antic, hi haurà més de 130 parades d’artesania que uniran tots els espais de la fira. Al programa d’activitats no hi faltarà l’acte de proclamació del Torronaire d’Honor, enguany, Ramon Puig Vicens; l’espai de la Cuita i activitats pels més petits a l’Espai Cuinetes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.