La il·lustradora Flavita Banana i l’humorista i psicòleg @Occimorons enceten el 6è Lo Memefest

El Festival d’Humor de Ponent se celebra a Tàrrega del 8 al 12 d’octubre a Tàrrega amb monòlegs, pòdcasts i altres activitats

La sisena edició de Lo Memefest ja està en marxa. La inauguració oficial del Festival d’Humor de Ponent enguany ha anat a càrrec de la il·lustradora Flavita Banana. La Sala Marsà de Tàrrega n’acull, des d’aquest dimarts, una exposició titulada Allò difícil. L’humorista gràfica hi proposa un recull de les seves vinyetes preferides, que són complicades, irreverents o políticament incorrectes.

Aquest dimecres, també en el marc del certamen organitzat per l’Associació Agrat, el Teatre Ateneu ha acollit una xerrada sobre salut mental, humor i joves dirigida a tots els alumnes de 4t d’ESO dels instituts de Tàrrega. Lo Memefest manté la col·laboració sobre aquesta temàtica amb Quàlia i Ocell de Foc Ponent i l’ha ampliat amb el suport del Pla Educatiu d’Entorn per poder oferir la conferència Riure per no plorar?. Pablo Rodríguez Coca, conegut artísticament i a les xarxes com @Occimorons és psicòleg i dibuixant de còmic i s’ha fet conegut parlant sobre la salut mental amb un estil proper i fresc.

Lo Memefest retrà homenatge, des d’avui i fins a dissabte, a la sèrie de televisió Teresina S.A i comptarà amb la participació de caps de cartell de l’humor com Marc Sarrats o La Élite.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.