Tàrrega homenatja el músic i activista Xesco Boix en el marc del Correllengua 2024

Programa d’actes fins al 7 de novembre organitzat per Agenta amb suport de la Regidoria de Cultura

La ciutat de Tàrrega se suma, un any més, a la celebració del Correllengua, una cita que reivindica l’ús social del català a través d’activitats culturals i festives. Els actes s’allargaran fins al 7 de novembre i inclouran la popular festa de la Castanyada la nit del 31 d’octubre. Enguany, la capital de l’Urgell retrà un homenatge especial al recordat músic i activista Xesco Boix coincidint amb els 40 anys de la seva mort amb l’exposició al Casal Cívic ‘Xesco Boix encara canta!’.

La figura de Xesco Boix també reviurà el dissabte 2 de novembre amb l’encesa de la Flama i la lectura del Manifest a la plaça del Carme (18h), actes que es completaran amb un espectacle infantil del grup Els Cinc Dits d’una Mà en homenatge al músic. Des de la Regidoria de la Cultura es posa de manifest la importància de defensar la llengua parlant-la.

El Correllengua arriba de nou a Tàrrega de la mà d’Agenta amb suport de la Regidoria de Cultura, Pla Educatiu d’Entorn, Òmnium Segarra Urgell, La Soll, Agrupament Escolta i Guia CAU i l’Assemblea Nacional Catalana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.