Tàrrega acull una remodelada Fira del Medi Ambient

La plaça del Carme ha estat l’epicentre de l’activitat de la jornada de dissabte

La plaça del Carme de Tàrrega ha acollit aquest dissabte la Fira-Mercat de Productes Ecològics i de proximitat, emmarcada dins la Fira del Medi Ambient, que se celebra a la capital de l’Urgell des del passat dimarts. Un certamen remodelat que, en la seva 24a edició, ha volgut diversificar els espais per tota la ciutat. La plaça del Carme ha estat el nucli de la fira, amb un mercat que ha comptat amb la participació de 35 expositors. S’hi ha ofert una gran varietat de productes artesanals, com remeis naturals, llavors i planter d’hortalisses i llibres especialitzats en medi ambient. També ha comptat amb la presència de diverses entitats ecologistes locals amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de preservar el medi natural. Paral·lelament, al llarg de tot el dia i en diferents punts de la ciutat, també s’hi han ofert tallers, espectacles, showcookings i activitats infantils.

A més a més, des del passat dimarts, i en el marc de la fira organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, Treball i Turisme, la Biblioteca Germans Güell i el Palau dels Marquesos de la Floresta han acollit diferents presentacions de llibres, xerrades i tallers de conscienciació.

El certamen culminarà el diumenge 20 d’octubre amb una caminada etnobotànica i l’alliberament de fauna recuperada pels agents rurals, així com la projecció del documental “Urpa, un glop fresc per a salvar l’arpella cendrosa”.

Informa: O.Gordillo i M. Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.