Ràdio Tàrrega celebra 70 anys donant veu al poble

Ramon Puiggener i Pilarin Minguell van ser les primers veus escoltades a l’emissora el 20 d’octubre de 1954

L’emissora municipal, Ràdio Tàrrega, està d’aniversari. Ramon Puiggener i Pilarin Minguell van ser les primeres veus escoltades a l’emissora el 20 d’octubre del 1954. I, avui, Vanessa Leiva, Gemma Carceller, Aleix Cruz i la seva directora, Gemma Peris, conformen la plantilla de l’emissora dels targarins i les targarines. Ràdio Tàrrega va ser la segona que va començar a emetre a la província de Lleida i una de les primeres de Catalunya.

Amb el pas dels anys, com totes les ràdios que han optat per a la pervivència, l’emissora de la capital de l’Urgell ha evolucionat i s’ha adaptat als canvis del sector i especialment al món digital, però mantenint sempre l’objectiu de servir a la comunitat.

L’acte de commemoració ha tingut lloc a Cal Trepat unint passat, present i futur. Al llarg de la vetllada s’han fet homenatges i records a diferents persones i veus transcendents per a la història de l’emissora. El periodista Francesc Gasull i Cairó, qui en va ser director des del 1993 fins al 2007 i encara hi col·labora informant sobre la Unió Esportiva Tàrrega, creu que la llarga vida de Ràdio Tàrrega no va de secrets.

Durant l’acte, s’ha fet, també, un breu repàs de les set dècades d’història de Ràdio Tàrrega, destacant les persones que han dedicat temps i esforç a fer de l’emissora una plataforma de comunicació essencial per a la ciutat. Així mateix, s’ha presentat la nova temporada 2024-2025, amb propostes i continguts que continuaran enriquint la programació de l’emissora.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.